Simpel gezegd gaat minimalisme over twee zaken: (1) het identificeren van datgene belangrijk voor jou is in jouw leven, (2) het elimineren van al het andere. The Minimalists noemen het ook wel het 'gereedschap om jezelf te ontdoen van overdaad'. 

Minimalisme maakt minder meer. Hoe je aan de slag kunt met de twee stappen richting minimalisme vind je op deze pagina plus wat extra inspiratie en mijn ervaringen. Mis je iets of wil je ergens meer over weten? Stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier

 01 IDENTIFICEER

Stel vast wat datgene in jouw leven is waar je op wilt focussen. Maak een bewuste keuze voor dat wat belangrijk voor je is en ervaar meer geluk, voldoening en vrijheid. 

02 ELIMINEER

Neem afscheid van de rest. Laat de ruis en afleiding los, om ruimte te creëren voor de belangrijke zaken in jouw leven. Maak een ander blij met hetgeen jij loslaat,

Minimalisme

Blond meisje in een veld

Minderen, minimaliseren, focussen.

Hoe je het ook noemt, het is niet altijd even makkelijk om te bedenken wat je los wilt laten en hoe je dat dan vervolgens kunt aanpakken. Daarom vind je hier een gezonde dosis inspiratie voor experimenten richting jouw essentie.

Waar ga jij mee aan de slag?

Minimalisme blogs